Om oss

Välkommen till oss på Rångedala Plantskola med två av Sveriges mest välsorterade Garden Center, ett i Borås/Lundaskog och ett i Rångedala, en mil utanför Borås.

Båda Garden Centren har ett mycket brett sortiment. Hos oss hittar du pynt både för ute och inne, snygga och praktiska trädgårdskläder, stövlar, redskap, statyer, tillbehör och mycket mer.

I vårt omfångsrika växtsortiment finns bland annat perenner, rosor, prydnadsbuskar, häckväxter, träd, barrväxter, säsongsväxter, krukväxter, blomsterlök och fröer. En av våra specialiteter är perenner i stora krukor.

Rångedalabutiken är bland de största i landet på dammprodukter och erbjuder dammanläggningar; pumpar, fontäner, dammduk, sten, filter, tunnor, vattenväxter och näckrosor. Vi fortbildar oss ständigt inom ett snabbt växande område.

Vi väljer noggrant ut vårt sortiment och odlar även mycket perenner själva för att kunna erbjuda högsta kvalitet och de mest odlingsvärda sorterna. Vi har också ett stort kontaktnät hos odlare, både inom och utanför Sveriges gränser och kan därför erbjuda växter utöver det vanliga.

Vår kunniga och trevliga personal har goda kunskaper och lång erfarenhet vilket gör att vi kan erbjuda stor personlig service. Vi hjälper dig med att förverkliga just dina trädgårdsdrömmar.

Hos oss finner du också inspirerande växtmiljöer där du kan hitta idéer eller bara slå dig ner för en kopp kaffe eller en stunds avkoppling.

Vår främsta målsättning är att alla nya och gamla kunder skall känna sig nöjda med våra produkter och tjänster, vi sätter därför hög kundservice i centrum!

De värderingar som vi alla jobbar efter är:

Entusiasm
Ordning
Flexibilitet
Positiva möten
Vilja att förstå
Utvecklingslust
Rångedala Plantskola är platsen för dig som vill uppleva
– ovanligt mycket trädgård!

Härliga trädgårdshälsningar
VD Joakim Svensson med personal

Varmt välkomna!

Personal

Joakim

Pernilla

Kerstin

Anette

Pamela

Jessica

Camilla

Alexandra